24/7 Temperatuur Bewaking:
24/7 monitoring van je koelingen en diepvriezers!

Temperatuur bewaking voor al uw koelingen en diepvriezers:

Wij verkopen kwaliteitsproducten en onderscheiden ons door een uitstekende klantenservice!

We doen er alles aan om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Het is niet voor niets dat de meeste van onze klanten steeds weer bij ons terugkomen. Kom eens langs en bekijk ons assortiment met eigen ogen!

Temperatuur loggers via LoraNetwerk

Om de voedselveiligheid te kunnen garanderen zijn voor het bereiden, in- en terugkoelen, bewaren, transporteren en distribueren van levensmiddelen betrouwbare temperatuurloggers noodzakelijk. Dit meetinstrument meet en registreert de tijd en temperatuur. Hiernaast is het ook mogelijk om met deze temperatuurloggers andere waarden te meten en registreren, zoals bijvoorbeeld de vochtigheid op locatie. De dataloggers, zoals de temperatuurloggers ook worden genoemd, zijn zo in te stellen dat bepaalde waarden die voor u van belang zijn, automatisch gemeten en geregistreerd worden.

Wilt u verzekerd zijn van een goede registratie en bewaking van temperatuur en relatieve luchtvochtigheid. Met de temperatuurloggers van HACCP-solution  en Hygiënecode online systeem heeft u alles 24/7 onder controle. 


Temperatuurloggers voor HACCP registratie

Onze temperatuurloggers worden veelvuldig ingezet voor het bewaken van de koelketen, in de logistiek en voor verplichte registraties als HACCP, BRC IFS en ISO22000. De loggers verzamelen automatisch en continu uiterst nauwkeurige meetgegevens. Ook onbeheerd blijven de dataloggers meten en registreren. Door middel van bijgeleverde software kunnen de gegevens op ieder moment uitgelezen worden. De dataloggers zorgen er voor dat er een uitgebreid en nauwkeurig beeld wordt gegeven over de heersende omstandigheden. De gegevens kunnen worden uitgelezen door middel van het inloggen in de App hygiënecode Online. Daarin kunt u simpel alle uitlezen en de waarschuwingen instellen. Bij hoge of lage temperaturen krijgt u een waarschuwing via mail of via de App.

De kleine compacte datalogger installeert zichzelf en de meetresultaten zijn direct online te raadplegen. Het  systeem werkt volledig draadloos. Deze draadloze temperatuurloggers houden alle gewenste gegevens continu bij. De gegevens worden 24 uur, 7 dagen per week verzonden en inzichtelijk gemaakt in een persoonlijk online portaal. Dit portaal is overal te benaderen, ongeacht uw locatie of de afstand tot de temperatuurloggers. Met ons unieke oplossing is het mogelijk om draadloos volledige controle te hebben door zowel temperatuur en luchtvochtigheid.

Temperatuur controle onderweg:

Voor lange afstandstransporten (langer dan 8 uur) is de wettelijke norm 30 graden in de wagen met een uitloop van +/- 5 graden. Dat betekent dat bij langdurig transport de norm van 35 graden ín het vervoersmiddel geldt. Bij overige transporten kijken inspecteurs naar de omstandigheden van de dieren. Dit is een voorbeeld van temperatuur controle bij dieren.

Maar ook Koel-, diepvries-, of kamertemperatuur transport is simpel te controleren met onze thermometer oplossing voor onderweg.


Inbreuken op de temperatuur in de koude keten moeten snel en betrouwbaar geregistreerd worden.  
Nauwkeurige, efficiënte en gebruikersvriendelijke temperatuurloggers verzekeren een nauwkeurig en efficiënt
koude keten beheer.
De oplossing van HACCP Oplossing in de koude keten laat u toe te verifiëren  of een temperatuursinbreuk is  voorgekomen of  hoeveel tijd een product heeft doorgebracht boven zijn geadviseerde temperatuur. Ze zijn toepasbaar bij  individueel gebruik of op productniveau, bevorderen de nauwkeurigheid en verminderen de verspilling. Zo beschermt u de integriteit van uw koude keten.

In de App van Hygienecode Online biedt het systeem de kans om producten te valideren op het punt van gebruik:  een intuïtieve visuele controle die,  naast andere productgegevens, duidelijk en onmiskenbaar, zal tonen of een product onherstelbaar aangetast is door een temperatuursinbreuk.

Om te kunnen voldoen aan de aangescherpte regels van zowel de certificeringen als de strenge richtlijnen van o.a. HACCP, GDP, IFS of GAMP5 dient men over een sluitende registratie te beschikken. Ook om uitstekende service te kunnen verlenen aan uw klanten is het wenselijk om bij aankomst inzage te geven in het temperatuurmonitoringsrapport als bewijs van een ononderbroken koelketen.

Voor iedere vorm van transport (voeding, farmaceutische producten of het transport van levende dieren) biedt HACCP oplossing BV oplossingen voor temperatuurmonitoring en complete systemen. De recorders registreren, bewaken en communiceren zodat u altijd op de hoogte bent van waar uw goederen zich bevinden en in welke staat. 


De waarschuwingen:


Met Hygienecode Online App is het vooraf mogelijk grenswaarden in te stellen. Wanneer deze overschreden worden ontvangt u een alarm. U bepaalt zelf wie het alarm ontvangt. Hygienecode Online App levert daarmee drie grote voordelen:

  • U kunt direct reageren op storingen
  • U hoeft geen handmatige registraties meer uit te voeren. Daarmee bespaart u tijd en geld
  • U werkt vele malen efficiënter omdat u niet hoeft te wachten op documentatie. De registraties zijn direct real-time te analyseren.

En dan nog de alarmen die u via een e-mail alert krijgt of via de notificatie via de App.


UNIEK ! WAAROM?

Bij ons gaat u deze oplossing in bruikleen gebruiken. Hierdoor krijgt u van ons een 100% OMRUIL GARANTIE. Hierdoor weten we zeker dat alles blijft werken en zijn de kosten duidelijk jaar in jaar uit. Voor € 00,09 per meetpunt per dag is dit een uitkomst voor u als ondernemer.

Hygiënecode Online App:

Er is genoeg te vertellen over onze HACCP-oplossing. En dat kunt u allemaal lezen op de vele pagina's. Of vraag een proefaccount aan en zie wat het nu inhoud het digitaal registreren van je HACCP formulieren en het printen van bewaar of codeer labels. Of ook je uren registratie en je personeelsplanning te registreren. Alles is mogelijk! kijk naar alle pakketten.

Nieuw: 24/7 controle van de temperaturen in uw koelingen en/of vriezers. meer info klik hier.

Of heeft u vragen? En zoekt U naar antwoorden. Bel dan gewoon even naar 076-7002347. Of wilt een online demo op je eigen pc, zodat alle medewerkers gelijk mee kunnen kijken. Laat het ons weten en wij gaan voor u aan de slag! Maak GRATIS een proefaccount aan en ontdek hoe eenvoudig onze software is.

Groeten,  

HACCP-team van Hygiënecode Online.temperatuur bewaking


Vul dit contact formulier in en u ontvang alle informatie over onze oplossing: